Bestil et flot vægmaleri til dit kontor eller hjem. Professionelt Vægmaleri og kontor udsmykning af graffiti kunstner BecomeOne
Om kunstneren

Jeg tilbyder professionel udsmykning og vægmaleri til både firmaer og private.Med over 19 års erfaring indenfor vægmaleri og kontor udsmykning, kan jeg garantere et flot og unikt vægmaleri til ethvert behov, efter kundens ønske. 

Jeg har udført bestillingsarbejde for en række store og små virksomheder samt private, heriblandt:

Siemens, Just-eat, Novo Nordisk, Pentia, AddTech, Chainbox, Aasted APS, Mikkel Kessler, Vertic, Fullrate, Telmore, Køge bibliotek, Pack-tech, United drinks, Comparex, Heinemann tax-free, RS-Components, Copenhagen Souvenir & design, TDC, Cowparade, Kbh. Kommune, CPH Fashion week, Bellacenter, Dawn Events, samt mange flere.

Kontakt mig


Skal vi tage en snak?

Du er altid velkommen til at kontakte mig om en opgave. Det er gratis og jeg svarer indenfor 24 timer. Jeg kan træffes pr mail og telefon:

will@becomeone.dk

+45 26 20 94 15

Jeg vil se frem til at høre fra dig!Sådan arbejder jeg

Når du bestiller mig til at udføre et vægmaleri, tager vi en snak sammen om hvilket motiv, farver og stil der skal benyttes til opgaven. Du er også velkommen til at vedhæfte et motiv, som jeg skal male efter.
Et vægmaleri tager alt fra 2 – 14 arbejdsdage at udføre, alt efter hvor stort og detaljeret det skal være. Prisen afhænger derfor også deraf. Vi aftaler en endelig pris på opgaven, når du har oplyst hvor stort arealet er, der skal males, og når vi har aftalt hvilket motiv der skal benyttes.

Når vi sammen har fundet frem til en fornuftig pris og aftale på opgaven, fremsender jeg en skitse af hvordan det færdige resultat kommer til at se ud, hvis skitsearbejde er nødvendigt. Når skitsen er godkendt, kommer jeg derefter ud og påbegynder arbejdet efter aftale.

Betingelser og info


Når du bestiller mig til at udføre et vægmaleri, skal du sørge for at der er god udluftning I det lokale som maleriet skal udføres I. Du skal påregne 6-12 timer efter at maleriet er udført, til at lokalet er luftet helt ud for lugten af spraymaling. Jeg afdækker selv området omkring maleriet, så der kun kommer maling på det pågældende areal. Du er naturligvis også velkommen til selv at afdække arealet der skal males inden jeg går igang. Der skal helst være mulighed for, at jeg kan arbejde på opgaven I dagstimerne fra 9 – 17.


Bestil et vægmaleri ?

Kontakt mig og bestil et vægmaleri ved at udfylde formularen her :

Navn:

Emne:

Email:

Beskrivelse:

Denne side er designet og kodet af @copyright Becomeone 2012