Professionel airbrush, streetart, graffiti udsmykning og vægmaleri udføres. Info og priser på vægmaleri og graffiti udsmykning
Bestil mig til en opgave

Jeg tilbyder en række kreative ydelser og services, der kan opfylde ethvert projekts behov.

Mine evner og talenter er ikke begrænset til kun at arbejde med vægmaleri, eller i èn bestemt stil. Mit kunstneriske og grafiske arbejde er altid skræddersyet til at opfylde kundens behov, og udstille min ekspertise indenfor opgavens rammer.

Det er min store erfaring indenfor kreative opgaver som vægmaleri, airbrush udsmykning, webdesign og meget mere, der gør mig istand til at garantere et kvalitetsprodukt som er helt unikt.

Udover udsmyknings og vægmaleri-opgaver, påtager jeg mig freelance opgaver indenfor web og grafisk design. Jeg kan tilbyde kunder en komplet webløsning bestående af grafisk design, programmering og søgemaskineoptimering af hjemmesider.

Kontakt mig


Skal vi tage en snak?

Du er altid velkommen til at kontakte mig om en opgave. Det er gratis og jeg svarer indenfor 24 timer. Jeg kan træffes pr mail og telefon:

will@becomeone.dk

+45 26 20 94 15

Jeg vil se frem til at høre fra dig!

Hvad jeg tilbyder

Her kan du få et komplet overblik over de kreative ydelser og services jeg tilbyder :

- Vægmaleri / spray-udsmykning

- Kontorlokaler
- Husmure og gavle
- Indvendig dekoration af lejlighed

- Graffitikunst på lærred

- Udstillinger i gallerier og cafèer
- Graffiti malerier på bestilling

- Airbrush udsmykning

- Cykler, biler og motorcykler
- Bodypaint
- Lejligheder og børneværelser

- Hjemmesider

- Grafisk design
- Kodning
- Søgemaskine optimering

- Grafisk design

- Logos, flyers, plakater
- CD,DVD og book covers

- Workshops

- Airbrush / streetart undervisning
- Kreativ udvikling
- T-shirts udsmykning

Sådan arbejder jeg

Når du bestiller mig til at udføre et vægmaleri, tager vi en snak sammen om hvilket motiv, farver og stil der skal benyttes til opgaven.


Et vægmaleri tager alt fra 2 – 14 arbejdsdage at udføre, alt efter hvor stort og detaljeret det skal være. Prisen afhænger derfor også deraf. Vi aftaler en endelig pris på opgaven, når du har oplyst hvor stort arealet er, der skal males, og når vi har aftalt hvilket motiv der skal benyttes.

Når vi sammen har fundet frem til en fornuftig pris og aftale på opgaven, fremsender jeg en digital skitse af hvordan det færdige resultat kommer til at se ud. Når skitsen er godkendt, kommer jeg ud og påbegynder arbejdet.


Betingelser

Når du bestiller mig til at udføre et vægmaleri, skal du sørge for at der er god udluftning I det lokale som maleriet skal udføres I. Du skal påregne 1-2 døgn efter at maleriet er udført, til at lokalet er luftet helt ud for spraymaling. Jeg afdækker selv området omkring maleriet, så der kun kommer maling på det pågældende areal. Der skal helst være mulighed for, at jeg kan arbejde på opgaven I dagstimerne fra 9 – 17.


Maleri på lærred

Når du bestiller et maleri på lærred, gælder de samme betingelser som for vægmaleri mht pris og aftale. Hvis du bor udenfor København og ikke selv har mulighed for at afhente det, kan jeg tilbyde at sende det som pakke post med Postdanmark, som sørger for at det kommer sikkert frem til dig.

Denne side er designet og kodet af @copyright Becomeone 2012